COVID-19

Information gällande anpassning pga Covid-19.

Folkhälsomyndigheten har höjt risknivån för samhällsspridning av Coronaviruset i Sverige till mycket hög och det är viktigt att vi alla tar ansvar och hjälps åt att minska smittspridningen. På vår trafikskola kan du känna dig trygg med att vi anpassar oss samt följer de råd som Folkhälsomyndigheten ger.

Vi är extra noga med rengöring och desinfektering i våra bilar och i lokalen. Kontaktytor såsom bord, dörrhandtag osv. rengörs regelbundet. Vi vidtar även åtgärder i samband med våra kurser. Vi har minskat antalet platser på introduktionsutbildningen och vi försöker sprida ut er så gott det går för att ni inte ska sitta för nära varandra under kurserna.

Har du på något vis varit i kontakt med smittade eller känner dig sjuk, har symtom på luftvägsinfektion, hosta eller har feber ber vi dig att inte komma till trafikskolan, utan att istället kontakta oss via e-post eller telefon.

Även om du är frisk är det viktigt att begränsa smittspridningen med hjälp av dessa riktlinjer:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=yafDuj_rwuk&feature=emb_title


Våra körlektioner och utbildningar pågår som vanligt, men med hänsyn till nuvarande Coronaläget så gäller följande:


Vi vill att du som elev tvättar/spritar händerna före varje lektion. Handsprit finns i våra lokaler.

Vi desinficerar våra bilar inför varje körlektion.

Tillsvidare kommer alla våra lärare kommer att bära munskydd under lektionstid för vår samt er säkerhet och vi uppskattar om även du som elev använder munskydd som finns att tillgå i receptionen.

Vid besök och ärenden/frågor till reception under öppettider så uppskattar vi om du har möjlighet att besöka oss utan sällskap för att minska antalet människor i våra lokaler. Har du en inbokad körlektion som du redan betalt för så kan du välja att vänta utanför. Vi ber Er prioritera email och telefon före besök.


För Handledarutbildning/Introduktionsutbildning gäller i nuläget, begränsat antal deltagare per kurs, vi spritar alla kontaktytor på trafikskolan, som skrivbord och stolar samt erbjuder munskydd. 


Vi förutsätter att du tar DITT eget ansvar och Vi ber Er respektera Folkhälsomyndighetens direktiv om att "Hålla avstånd" vid besök eller utbildning hos oss.


Medåk för handledare är EJ tillåtet i nuläget, Vi följer Folkhälsomyndighetens och Trafikverkets riktlinjer för Covid-19.Sidor för uppdaterad information

Folkhälsomyndigheten:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Krisinformation.se – samlad krisinformation från samtliga myndigheter: https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/20192/myndigheterna-om-det-nya-coronaviruset